Legge til integrasjon
  • 16 Jan 2024
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Legge til integrasjon

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Tredjepartsintegrasjoner

Tredjepartsintegrasjoner er en viktig del av et IoT-system. Neuron Cloud tilbyr flere POST-API-er for sanntidslevering av data til systemet ditt, samt en voksende REST-API for administrasjon av systemer og sensorer ved hjelp av kode.

Integrasjonsside

Når du går inn på integrasjonssiden, kan du se følgende:

1. Liste over integrasjoner
  2. Knapp for å legge til nye integrasjoner
  3. Filtrering for å vise bare én type integrasjon
  4. Status for integrasjonene:
    • Blå: Integrasjon aktiv
    • Oransje: Integrasjon nærmer seg deaktivering
    • Rød: Integrasjon deaktivert

Legg til integrasjoner

Gå til integrasjoner i menyen til venstre for å legge til integrasjoner i ett av systemene dine.

1. Velg integrasjonssiden

2. Velg system hvis det ikke er valgt automatisk

3. Klikk på new-knappen

4. Velg typen ny integrasjon

Integrasjoner

Listen over tilgjengelige integrasjoner utvides, og nye integrasjoner legges kontinuerlig til.

POST-integrasjoner vil bli deaktivert hvis det er flere feil enn vellykkede leveringsforsøk. En hendelse opprettes når du nærmer deg deaktivert tilstand, og en annen når den er deaktivert. For å tilbakestille dette, kan du åpne en integrasjon og klikke på "aktiver"-knappen.

Aktivering av deaktivert integrasjon

Etter at en integrasjon er deaktivert, kan du aktivere den ved å åpne integrasjonen og trykke på Enable-knappen. Du kan inspisere feillogger i rullegardinlisten for å hjelpe med feilsøking.

Slett integrasjoner

For å fjerne integrasjoner fra neuronsensors.app må du følge disse trinnene:

1. Velg systemet

2. Velg integrasjonen

3. Klikk på slett-knappen

4. Bekreft handlingen

Dette vil slette integrasjonen og stoppe dataleveringen til eksterne systemer.