Installasjonsveiledning Actuator
  • 31 Aug 2022
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Installasjonsveiledning Actuator

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Introduction

Enheten er klar til bruk og trenger kun å tilkobles strøm (9-36VDC) og påmonteres vedlagte antenne.

Neuron Actuator

Mounting the Actuator

The actuator is best mounted on a DIN rail in a cabinet where you have access to a 9-36VDC power supply.

actuator

Antenne

Koble Neuron-antennen til SMA-konnektoren (øvre høyre hjørnet på overstående bilde). Hvis skapet er laget av metall, anbefaler vi at du monterer en Neuron-antennen på utsiden av skapet.

Konnektor

Koble til strømtilførsel til V+/V-, og utganger til CO-NO og/eller CO-NC avhengig av ønsket Actuator-funksjon.