Installere Ampere sensor
  • 04 May 2023
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Installere Ampere sensor

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Installer sensoren ved å åpne og feste den over en av lederne som går til objektet det skal måles på. P2 merkingen på sensoren skal peke mot lasten. Merk at bare en leder (fase) skal plasseres i selve ring-kjernen.

Sensorer som er kjøpt før 1.juli. 2022 må man sette opp som en Digitizer i appen. Se hvordan under.

Etter å ha installert og lagt til sensoren i ditt system må du konfigurere sensoren i appen for å få riktig måling.

Konfigurer sensor

Fra sensordetaljer-siden trykker du på "Edit sensor" for å endre sensorinnstillinger.

Under Advanced settings må inn og ut-data settes.

• Aktiver Custom config under Digitizer config.
  • Alle Neuron Ampere leverer 0-10V. Sett derfor In min til 0 og In max til 10.
  • Output er avhengig av type Ampere-sensor. Om du har en 50A sensor setter du Out Min til 0 og Out Max til 50.
  • Til slutt settes Unit out til A.
  • Trykk Save og sensorens måleverdi og graf vil oppdates til riktig verdi og enhet når neste måleverdi mottas.

ampere config