Installere neuronsensors.app
  • 12 Aug 2022
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Installere neuronsensors.app

• Mørk
  • Pdf

Introduksjon

Neuronsensors.app er en progressiv webapp og for å få best mulig brukeropplevelse ut av NeuronSensors, anbefaler vi at du installerer appen på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen, slik at den kan kjøres som alle andre installerte apper.

Hva er en progressiv webapp

Progressive Web Apps (PWA) er hybridwebsider som kan lastes ned til enheten din akkurat som en vanlig APP og er designet for å etterligne vanlige APP-brukeropplevelser. Når en bruker installerer eller legger til en nettside - oppfører PWA seg akkurat som APPer.

Du finner ikke NeuronSensors i App Store eller Google play, men når du går inn på
neuronsensors.app vil du bli bekjentgjort med en knapp nederst for å "installere app". Bare trykk på denne og følg installasjonsprogrammet for å installere appen.

Installer app

Denne knappen kan se annerledes ut på forskjellige nettlesere eller plattformer. F.eks. "Legg til på startskjermen"

Ingen "installer app" -knapp

Hvis det ikke er noen "installer" eller "legg til på startskjermen" -knapp, kan du fremdeles finne installasjonsknappen på egen hånd:

På iPhone/Safari:

• Åpne Safari
  • Gå til neuronsensors.app
  • Trykk på Del-knappen på Safari
  • Finn "Legg til på startskjermen."
  • Trykk på den, og trykk deretter på "Legg til" (øverst til høyre)

På android/chrome:

• Gå til neuronsensors.app
  • Gå til Innstillinger (øverst til høyre)
  • Klikk "Installer NeuronSensors..."
Nettleserstøtte

Ikke alle nettlesere støtter PWA. Vi anbefaler chrome på android

På edge:

• Gå til neuronsensors.app
  • Gå til Innstillinger (øverst til høyre)
  • Gå til "Apper"
  • Klikk "Installer NeuronSensors"
Internet explorer

Internet explorer støtter ikke PWA og er erstattet av Egde av Microsoft.