Cellular Gateway
  • 26 Apr 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Cellular Gateway

• Mørk
  • Pdf

Introduksjon

Enheten leveres klar til bruk og trenger bare 12-36 VDC for å fungere. Sømløs roaming sørger for at gatewayen alltid kobles til det beste tilgjengelige mobilnettverket. Gatewayen leveres med en strømforsyning for innendørs bruk. Gatewayen er imidlertid vanntett (IP67) og kan monteres ute sammen med PN 422336 Neuron PSU (IP67) eller ved bruk av PN 422339 Neuron Power Cable (IP67).

Montering av Gateway

For å sikre best mulig signalstyrke er det viktig å montere gatewayen med litt avstand til faste gjenstander. Dette gjelder for alle sider av gatewayen inkludert baksiden av enheten. Minst 5 cm mellom veggen og gatewayen er ønskelig for å oppnå optimal dekning. Dette kan oppnås med PN 422335 Gateway Mounting kit, eller andre metoder som skaper nødvendig plass, se bildet nedenfor. Det er også viktig å plassere gatewayen høyt oppe, dette gir normalt mindre hindringer i de nærliggende omgivelsene.

Gateway med monteringssett. Ikke monter direkte på vegg eller andre konstruksjoner

Tilbehør

PN 422335 Neuron Cellular Gateway Mounting kit.
Mounting kit

PN 422336 Neuron PSU for Cellular Gateway. IP67 PSU for utendørs bruk.
PSU

PN 422339 Neuron Power Cable for Cellular Gateway. IP67-klassifisert, 14 m lang strømkabel for tilkobling av gateway til eksisterende strømforsyninger.
Power cable