Beta
  • 28 Dec 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Beta

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Når et produkt, en funksjon eller en tjeneste er merket Beta, betyr dette:

• Det antas å være godt nok for brukere å teste, men El-Watch har ennå ikke fullstendig verifisert all funksjonalitet.
  • Det kan endres før utgivelsen, inkludert endringer der brukeren trenger å rekonfigurere innstillinger og/eller betafunksjonalitet går tapt.
  • Den kan fjernes uten forvarsel.
  • Det kan være en betalt tjeneste i fremtiden, selv om betaversjonen er gratis å bruke. I dette tilfellet vil ingen fakturering skje med mindre brukeren eksplisitt bestiller den betalte tjenesten.
  • Den kan ha en annen betalingsmodell i fremtiden, hvis betaversjonen er en betalt tjeneste.