Lisensfakturering
  • 12 May 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Lisensfakturering

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

For å kunne levere en IoT-løsning med skylagring og fri tilgang til visualisert data kommer Neuron med en lisenskostnad. Kostanden blir beregnet ut fra antall sensorer registrert på ett system.
Neuron Cellular Gateway har også en månedsavgift for å dekke telekomkostnader for sending av data over mobilt nettverk.
Lisenskostnaden er per måned, men faktureres kvartalsvis. Antall sensorer og gatewayer registrert på ett system hver måned akkumuleres og multipliseres med avtalt lisenskostnad.

Om du har valgt SMS varsling på en eller flere alarmer blir kostnaden for sendte SMS lagt til på samme kvartalsfaktura.

For å unngå å betale lisens for sensorer som ikke er i bruk må de av-registreres fra systemet.