Inviter flere brukere
  • 09 Jun 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Inviter flere brukere

• Mørk
  • Pdf

Introduksjon

For at flere skal få tilgang til, og motta alarmer fra ditt systemet, kan du invitere flere brukere.

Opprette invitasjon fra systeminnstillingene

Man kan også invitere nye brukere fra systemets innstillinger. Gå til systemet og trykk på tannhjulet for å åpne systeminnstillingene.

Dette åpner systeminnstillingene. Under "System Users" trykk på "Invite User" for å invitere en bruker.

Systembrukere

Her kan man se alle nåværende brukere i systemet, ubekreftede invitasjoner og brukere med administratortilgang.

Fyll in e-postadressen til brukeren og trykk "Send new invite". Brukeren vil motta en e-post med en invitasjonslenke til systemet.

Administrator

Alle brukere som er invitert som administrator har mulighet til å opprette eller slette sensorer, gatewayer og systemet. Bare inviter administratorer du stoler på!