Sette opp varsling på SMS
  • 09 Jun 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Sette opp varsling på SMS

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Denne artikkelen er laget for kunder av Neuron Brannpakke for landbruket. Les hvordan du setter opp SMS-alarm for standard Neuronsensorer her

Brukerinnstillinger

Klikk på profilbildet og velg "User Settings"

Account

Her har man mange valg, men vi fokuserer i denne artikkelen på hva som må gjøres for å få SMS-varsel ved alarm fra Neuron Brannpakkesensorer. Gå til denne artikkelen om Bruker Innstillinger for hjelp til andre innstillinger

Phone number: Klikk "Add" for å legge til telefonnummer. Telefonnummer er nødvendig for å motta SMS-varsler.

Verifikasjon

En SMS med en kode vil sendes til telefonnummeret for å bekrefte nummeret.

Når ditt telefonnummer er verifisert vil du motta varsel via SMS i tillegg til epost. Merk at dette kun gjelder for Neuron Brannpakkesensorer. SMS for standard Neuronsensorer må settes opp som forklart her

SMS-alarm

Merk at SMS-alarm koster 3,- pr SMS.