Aksepter invitasjon
  • 09 Jun 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Aksepter invitasjon

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Akseptere en invitasjon til Neuron Brannpakke

Etter installasjonen er ferdig vil installatøren invitere deg inn i systemet. Du vil motta en epost på adressen du oppga til installatøren, hvor du blir ledet til neuronsensors.app. Trykk på linken i eposten du mottar og følg instruksjonene for å opprette bruker. Når dette er gjort og du er innlogget på neuronsensors.app vil du se en rød prikk ved ditt profilbilde.

Innstillingene åpnes ved å trykke på profilbildet. Velg "Invites".

Fra invitasjonssiden kan man se mottatte invitasjoner og akseptere eller eventuelt avslå invitasjoner.

Når invitasjonen er akseptert vil systemet dukke opp i dashboardet.