Gatewaydetaljer
  • 26 Apr 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Gatewaydetaljer

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Gatewaydetaljer

Åpne gatewaydetaljer for å vise mer utfyllende informasjon om systemets gatewayer.

details

Latest heartbeat: Gatewayene sender et heartbeat-signal under oppstart og hvert 15. minutt.
RSSI: Mobildekningens signalstyrke i dBm. En mer positiv verdi betyr bedre signalstyrke og tilkobling til mobilnettet. Les mer om montering og dBm her.
Power: Målt spenning på gatewayens strømforsyning.

Oppdateringer

RSSI og Power blir oppdatert med hvert heartbeat, hvert 15. minutt.

Data usage: Oppdateres hver 3. time og tilbakestilles hver måned.
Alias: Gatewayens navn i systemet ditt. Bruk et alias som gjør det enkelt å forstå hva gatewayen gjør eller hvor den står.
Serial number: Gatewayens unike serienummer.
Description: En kort beskrivelse av gatewayens lokasjon eller formål.
tags: Korte tager for å filtrere og lage grupper. Gjør det enklere å organisere sensorer og gatewayer.
Registered: Gatewayens registreringsdato.
Connected sensors: Antall sensorer som sendte deres siste måledata gjennom denne gatewayen. Trykk for å vise sensordetaljer.
System: Systemnavn til det tilhørende systemet. Trykk for å åpne systemvisningen.
+ show more: Trykk for å vise avanserte detaljer.
Map: Gatewayens lokasjon.

Lokasjon

Lokasjon må legges til manuelt i gatewaydetaljer for at kartet skal vises.
Location has to added manually in gateway edit or map will not show.

Utvidete gatewaydetaljer:

details_more

Network operator: Nåværende tilkoblede nettverksoperatør.
IMEI: Gatewayens IMEI-nummer.
Firmware version: Fastvareversjonen som er installert på gatewayen.
Application version: Applikasjonsversjonen som er installert på gatewayen.
RTX version: Neuron radioapplikasjon installert på gatewayen.

Oppdateringer

Nettverksoperatør, fastvareversjon, applikasjonsversjon, og RTX-versjon oppdateres hver 3. time og synkroniseres med "Data Usage" oppdateringstiden.

Neuron Actuator

RTX version "RTXv0325" eller høyere er nødvendig for å aktivere Neuron Actuator.