Gateway offline
  • 18 Oct 2023
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Gateway offline

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Cellular Gateway:

• Kontroller at det er strøm i stikkontakten

• Sjekk strømforsyningen. Hvis du har en strømforsyning fra XP Power med PN VEL18US240-EU-JA, kan du kontakte El-Watch så sender vi deg en ny strømforsyning.

• Hvis gatewayen er montert inne i et metallhus eller på en metallkonstruksjon, kan det være mobilsignalet som er problemet. Prøv å flytte gateway til et annet sted og vekk fra metallkonstruksjoner. Se monteringsveiledning.

• Start gatewayen på nytt ved å koble fra strømforsyningen i 10 sekunder.

• Bekreft mobildekningen på stedet med en mobiltelefon. Deaktiver wifi og kjør en hastighetstest.

• Hvis ingen av de ovennevnte fungerte, send oss ​​gatewayens serienummer, så sjekker vi det ut.

Ethernet Gateway:

• Bekreft at gatewayen får strøm ved å sjekke den røde PWR-LED-en foran på gatewayen.
  • Sørg for at Ethernet-kabelen er koblet til og at LED-ene i RJ45-kontakten er på eller blinker.
Hva er lysene på en Nettverkskontakt?

RJ45 Ethernet-porten har to lysdioder. Venstre LED lyser grønt og lyser for å vise at en kobling er opprettet. Den blinker når det er nettverksaktivitet på porten. På RJ-45-kontaktene er høyre LED tofarget (gul og grønn) og indikerer tilkoblingshastigheten med fargen den viser

• Forsikre deg om at det ikke er noe brannmurproblem. MQTT-protokollen bruker port 8883 for å kommunisere med Neuron Server på n8dd1f2a.emqx.cloud. Sørg for å åpne porten begge veier. Sjekk dette med nettverksadministratoren din.
Hva er en brannmur

En brannmur er en nettverkssikkerhetsenhet som overvåker innkommende og utgående nettverkstrafikk og bestemmer om spesifikk trafikk skal tillates eller blokkeres basert på et definert sett med sikkerhetsregler.

• Sjekk nettverkskonfigurasjonen i det lokale webgrensesnittet.
  • Når du kjører en streng nettverkspolicy, er det viktig å sørge for at du bruker en DNS-server som gatewayen kan nå. Dette vil sikre at gatewayene er i stand til å løse domenenavn og kommunisere med tjenestene de trenger.
  • Tilbakestill til fabrikkinnstillinger ved å holde inne RESET-knappen i 10 sekunder med en gjenstand som er mindre enn 2 mm i diameter. Hullet for å få tilgang til knappen er plassert på forsiden av gatewayen.
Fabrikkinnstillinger

Hvis du utfører en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger, vil Ethernet-gatewayen gjenopprettes til de opprinnelige fabrikkinnstillingene med DHCP-konfigurasjon og standard påloggingsinformasjon.

• Hvis ingen av de ovennevnte fungerte, send oss ​​gatewayens serienummer, så sjekker vi det ut.