Sensor offline
  • 26 Apr 2021
  • Bidragsytere
  • Mørk
  • Pdf

Sensor offline

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Sensor offline

Hvis en av sensorene dine er offline:

• Bekreft at gatewayen er online og at andre sensorer på samme sted fungerer.
  • Sjekk RSSI på den siste sendingen. Hvis signalet var svakt, prøv å flytte sensoren eller gatewayen for å forbedre mottaket. Eventuelt legg til en ekstra gateway for å forbedre dekningen. Se monteringsveiledningene: Monteringsveiledning sensor, Monteringsveiledning gateway.
RSSI

RSSI under -90 dB er svak og under -100 dB er kritisk lav.

• Kontroller at sensoren blinker hvert 3. sekund. Hvis den ikke blinker, kan det hende at batteriet er dødt, og sensoren må byttes ut.