Invitasjoner
  • 10 Aug 2022
  • Bidragsytere
  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Invitasjoner

  • Mørk
    Lys
  • Pdf

Article Summary

Introduksjon

For å dele systemene med kolleger og andre brukere må de motta en invitasjon til systemet.

Opprette Invitasjon

En invitasjon kan opprettes på to måter: Fra brukermenyen eller fra systeminnstillingene. Les videre for å se begge metoder.

Invitasjon

Både eksisterende Neuron-brukere og andre uten Neuron-konto kan inviteres til et system. Dersom en person ikke er Neuron-bruker må personen følge invitasjonlinken i e-posten og opprette en konto før invitasjonen kan aksepteres.

Opprette invitasjon fra brukermenyen

Brukermenyen åpnes ved å trykke på profilbildet. Velg deretter "Invites".Dette åpner invitasjonsoversikten hvor man kan invitere brukere eller se tidligere sendte ubekreftede invitasjoner. Trykk på "Create Invite"-knappen.Velg systemet som brukeren skal inviteres til og fyll ut e-postadressen til brukeren. Man kan også velge å angi den inviterte brukeren som administrator i systemet.

Administrator

Alle brukere som er invitert som administrator har mulighet til å opprette eller slette sensorer, gatewayer og systemet. Bare inviter administratorer du stoler på!

Opprette invitasjon fra systeminnstillingene

Man kan også invitere nye brukere fra systemets innstillinger. Gå til systemet og trykk på tannhjulet for å åpne systeminnstillingene.Dette åpner systeminnstillingene. Under "System Users" trykk på "Invite User" for å invitere en bruker.

Systembrukere

Her kan man se alle nåværende brukere i systemet, ubekreftede invitasjoner og brukere med administratortilgang.Fyll in e-postadressen til brukeren og trykk "Send new invite". Brukeren vil motta en e-post med en invitasjonslenke til systemet.

Akseptere en invitasjon

Når andre brukere inviterer deg til et system, må man akseptere invitasjonen for å få tilgang til systemet. Dette kan gjøres på to forskjellige måter. Invitasjonen kan aksepteres ved å trykke på linken i e-posten man mottar, eller ved å akseptere invitasjonen i brukerinnstillingene på https://neuronsensors.app/

Brukerinnstillingene åpnes ved å trykke på profilbildet. Velg "Invites".Fra invitasjonssiden kan man se mottatte invitasjoner og akseptere eller eventuelt avslå invitasjoner.Når invitasjonen er akseptert vil systemet dukke opp i dashboardet.
What's Next